Pe Elefant.ro, cea mai în vogă librărie online, Millennium Books vă oferă de-acum nu mai puțin de zece titluri și în format electronic (epub și mobi). Este vorba despre volumele de povestiri Atingerea și Anotimpurile de Bogdan Tudor Bucheru, Între bariere de Doru Stoica, Singur pe Ormuza și Modificatorii de Liviu Radu, Povestiri fantastice de Michael Haulică, Povestiri de duminică de Mircea Opriță, de nuvela Adrenergic a lui Sebastian A. Corn, de romanul Cerneală și sînge al Ștefanei Cristina Czeller și de volumul de publicistică Nici Torquemada al lui Michael Haulică. Prețul fiecărui volum electronic este de 9,99 lei, iar cele două volume semnate de Bogdan-Tudor Bucheru pot fi descărcate gratuit.

Pe site-ul Texarom, partenerul Millennium în editarea de cărți electronice, pot fi găsite linkuri spre alte librării online unde puteți găsi aceste titluri.

În viitorul apropiat intenționăm să publicăm în format electronic mare parte a backlist-ului Millennium, dar și lucrări inedite semnate de Sebastian A. Corn, Michael Haulică, Ciprian Mitoceanu și alte nume importante ale F&SF-ului românesc și, cît de curînd, chiar și traduceri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.