O bună parte din noul număr (11/aprilie 2011) al e-zinului timişorean e dedicată lui Gheorghe Săsărman, la aniversarea a 70 ani. Scriitorul expatriat semnează toate textele din secţiunea „Laborator”, iar editorialul şi articolele din secţiunea critică îi sînt dedicate. Vă mai recomandăm un interviu luat subsemnatului (iar nu universitarului clujean Horia Ursu, care apare apărea în poza ce ilustrează interviul) de Lucian Szabo (căruia nu pot decît să-i mulţumesc pentru întrebările servite şi care ar merita şi oarece credit pe pagina cu interviul, căci, aşa cum e acum, pare că eu m-am întrebat, eu mi-am răspuns), o batere de cîmpi amuzantă prin indignarea-i sterilă, specifică maestrului Cornel Secu, la rubrica „Carevasăzică”, o „cronică de familie” a lui Mircea Opriţă la cel mai recent roman al lui Victor Martin şi un BD haios de Marian Mirescu. Remarcăm de asemenea numărul destul de mare de erori (gramaticale sau tipografice) prezente în unele dintre texte, semn că apariţia e-zinului a fost cam pripită. (HNU)

Post scriptum: Se pare că Helionul nu mai oferă cititorilor posibilitatea de a comenta.

 

5 Responses to Helion Online 11/2011

  1. eu says:

    ce tare e cand toata lumea bate campii numai tu esti fara pata….

  2. Horia says:

    nu-i asa? doar ca de data asta nu se aplica. de fapt, in cazul de fata, si numai in cazul articolului cu pricina, cornel secu e singurul care batea cimpii. deci nu e cazul sa generalizam.

  3. aronbiro says:

    Cre’ca in curand Helion nu va mai oferi cititorilor nici posibilitatea de a citi. In alta ordine de idei, ma bucur ca si Michael Haulica e tulburat psihic si nu voi fi singur in pavilion. Poate facem si-un cenaclu.

  4. michael says:

    Și neapărat o revistă, Robi. Facem Tulbur Cuceritorul.

  5. dan says:

    Io credeam ca Helionu scrie despre SF, da vad ca incepe sa semene cu Atac la persoana. Prea mult ptr gustu meu. Nu-mi plac astia care injura in articole culturale.
    Nu citesc reviste de cultura ca sa vad cum is facuti scriitorii “tulburati psihic”. Le citesc ca sa aflu ce carti s-or scris.
    Daca le citesc. Ca de-acu nu le mai citesc. Helionu, adica, nu il mai citesc. Vreau sa ma relaxez citind, nu sa imi fac nervi, na.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>