Crește numărul blogurilor tinerilor scriitori, crește și interesul lor pentru ceilalți scriitori și asta este un exemplu și pentru încruntații confrați mai vîrstnici care-și  mușcă mîinile, se autoflagelează, fac orice numai să nu pomenească cumva că mai există și alți scriitori pe lume…

Am trăit degeaba, domnilor, dacă ne comportăm așa. Nu noi am inventat lumea, ci lumea ne-a inventat pe noi atunci cînd s-a hotărît să ne citească și să dea seamă de existența noastră.

Așa că felicitările mele merg spre acești minunați tineri scriitori și îmi doresc din toată inima ca ei să reușească în demersul lor, iar respectul cititorilor, pe care-l împart, generoși, cu ceilalți scriitori, să crească zi de zi.

Narcisa Stoica și-a schimbat fața blogului, a introdus în meniu o rubrică dedicată colegilor scriitori, care sănătate le-o doresc tututor celor care-și zic scriitori. Dacă ar face toți asta poate ar auzi despre ei mult mai mulți posibili cititori.

Ciprian Mitoceanu scrie des pe foarte proaspătul său blog, iar în ultimele zile a scris despre cărți semnate de Stephenie Meyer și Eoin Colfer.

A.R. Deleanu, un autor intrat destul de recent pe piața asta mică a nișei în care ne învîrtim, scrie pe blogul lui despre un roman de Ira Levin.

M.H.

Tagged with:
 

16 Responses to Tineri scriitori și blogurile lor: Stoica, Mitoceanu, Deleanu

 1. mitoceanu c says:

  mersi de semnalare, ursule

 2. Ben Ami says:

  “Crește numărul blogurilor tinerilor scriitori, crește și interesul lor pentru ceilalți scriitori și asta este un exemplu și pentru încruntații confrați mai vîrstnici care-și mușcă mîinile, se autoflagelează, fac orice numai să nu pomenească cumva că mai există și alți scriitori pe lume…”
  banuiesc ca te referi la cei care au site-uri si bloguri de profil, insa nu pastrezi o rezerva privind prezentarea exhaustiva a TUTUROR celor care fac asa ceva? sunt absolut sigur ca nu doar stoica, mitoceanu si deleanu isi incearca norocul in “piața asta mică a nișei în care ne învîrtim”… careia, in mod cert, majoritatea nu-i zic PIATA, si nu multi isi doresc sa mai fie si “nisa”.
  punctele de vedere PERSONALE se prezinta, si ele, sub o rezerva de bun simt, mai ales ca nu excelezi ABSOLUT DELOC la prezentarea scriiturilor “confratilor” (ca sa vezi ca te-am bagat si la scriitori, fara rezerva, si pentru ca-mi permit… din moment ce nu ma exprim in termeni de PIATA).
  daca “sindromul Messi” te ocoleste – si cinste tie! – ai putea face ceva si cu “sindromul Dumnezeu”.
  nu?

 3. michael says:

  Ciprian, am inteles: M.H. vine de la Micola Hursu. :)

 4. Bear says:

  ursul era de fapt maicul :)

 5. Bear says:

  …hîncă hun hurs…

 6. Narcisa Stoica says:

  Mulțumesc pentru semnalare și vorbele bune, Mike. :)

 7. michael says:

  poate cineva sa-mi spuna ce vrea ben? ca eu n-am inteles. in afara de aia cu prezentarea exhaustiva a tuturor… care a fost chiar misto. a fost o poanta, da?

 8. mitoceanu c says:

  Rog iertare, Maicule, nu mai fac, promit

 9. Ben Ami says:

  Mike, nu e nici-o surpriza ca nu intelegi. a cata oara scrii asta? mai ti minte macar atat?

 10. Bear says:

  eu am renuntat de tare multa vreme sa te mai inteleg, benule…

 11. Ben Ami says:

  e si varsta, ursule. alimentatia, stresul, obezitatea. tu sa fi sanatos.

 12. Marian says:

  Mie imi plac ti ti si fi fi :P

 13. michael says:

  ben, acuma doar n-ai pretentia sa memorez de cite ori nu inteleg ceva din cele spuse de tine! mi-ar lua prea mult din viata.
  sper ca noii tai prieteni se poarta frumos cu tine.

 14. Ben Ami says:

  daca ursu are o varsta, tu ai… doua. asa ca-i perfect omenesc sa mai si uiti. te-am inteles de fiecare data. te-am scuzat de fiecare data. continui sa o fac pentru ca asa-s eu.
  noii mei prieteni? tu nici macar nu stii unde stau si cu ce ma ocup. dar daca vrei intradevar… ma poti intreba. chiar daca va trebui sa repet de cateva ori, ca sa fiu sigur ca, cel putin pentru o vreme, nu vei uita.
  ei bine, am renuntat la doctorat, pentru un timp indefinit, ca sa am grija de bunica mea de 86 de ani, care a suferit un accident vascular cerebral si a ramas singura, restul numeroasei mele familii fiind stabilita in Londra.
  sunt ok, am slabit 25 de kg, alerg zilnic (asa cum vezi doar in filme – banuiesc ca stii ca-s campionul tarii si-ti dai seama ca nu ma opresc aici) si mananc asa cum si-ar dori oricine tine la sanatatea lui, am un proiect european in derulare (despre care vei afla in mass-media cand ma hotarasc sa-l… lansez – deoarece e cam unic in Europa), antrenez niste copilasi la atletism (si nu numai, dar e bine sa retii macar atat), lucrez si pe mai departe la un proiect stiintific din domeniul meu – insa nu-ti ofer amanunte pentru ca stiu ca ai renunta sa intelegi dupa ce ti-as oferi primul detaliu, iar din cand in cand mai scriu cate ceva care e mai citit decat… un blog intreg, luat la intamplare, ca sa nu crezi ca ma refer la al tau.
  prin urmare, asa cum bine observi, am o viata total diferita de a ta!
  s-auzim de bine!

 15. michael says:

  nu te-am intrebat ce mai faci, ca nu ma mai intereseaza de mult asta. treaba ta. sa fii sanatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>