Deşi  – din motive obiective ce ţin de eficienţa raportului cost/beneficii – editura nu va participa în acest an cu un stand propriu la Gaudeamus, cărţile de la Millennium vor putea fi găsite în tîrg, la standul Herg Benet (nr.349, nivel 7.00) şi, vineri şi sîmbătă, la standul Tritonic (nr.16, nivel 0.00). Veţi putea achiziţiona de aici, cu tradiţionala reducere de 20%, cele mai recente titluri apărute la editura din colţul hărţii, inclusiv traducerea în premieră a romanului În munţii nebuniei de H. P. Lovecraft şi cele două volume apărute pînă acum din tetralogia critică şi didactică a lui Mircea Naidin, Naşterea literaturii science fiction şi Identitatea literaturii science fiction. Veţi găsi, de asemenea, apariţiile cele mai importante din ultimii doi ani din seriile noastre: Ficţiuni, Epic, Antologiile Millennium şi Millennium Novella.

De asemenea, pe toată perioada tîrgului, cei care nu vor putea să ajungă vor putea comanda aceste volume de aici, cu aceeaşi reducere ca şi în tîrg, sau le vor putea descărca, la preţuri substanţial reduse, de pe Elefant.ro, în format electronic (în galeria de mai sus puteţi vedea cele mai recente titluri disponibile sub formă de e-book).

Tagged with:
 

8 Responses to Gaudeamus (6): Millennium Books

 1. Ben Ami says:

  pacat ca nu exista stand propriu… mare pacat. atatia ani de munca ar trebui rasplatiti cumva… e absurd sa ramana calitatea la cheremul marketingului… (am vrut sa zic ceva… sper ca am reusit macar un pic). altfel… tot inainte!

 2. Horia says:

  Puteam sa luam un stand mai mic (sau mai mare, impreuna cu altcineva) si atunci am fi avut bani doar pentru o singura aparitie. Insa, cum exista viata si dupa Gaudeamus, si cititori care n-ajung neaparat la tirg, am preferat sa scoatem doua carti si sa nu ne mai bazam atit de mult pe vinzarile din tirg (experienta a dovedit ca volumul de vinzari a scazut drastic in ultimii doi ani, iar incasarile nu mai sint ce erau odinioara). Dupa buget, deh…

 3. Loredana says:

  Tu sa fii sanatos, Ursule, vanzarile si-or reveni ele odata si-odata, eu asa cred.

 4. Horia says:

  Dansa-va ursul iar, eh? :D

 5. Valmon says:

  Pacat ca, in felul acesta, nu ai vizibilitate. Eu am fost azi intre 10 si 11 la targ si nu am vazut cartile de la Millennium. Poate nu venisera-ti, inca.

 6. Horia says:

  Am ajuns la 11 fara ceva, e adevarat. Dar nici vizibili n-am prea fost. Eh, or veni si vremuri mai bune.

 7. Eddie says:

  Pe cand versiunile ebook ale ultimelor scriituri romanesti de la Millenium Books? Am vrut sa citesc Ioana Visan si Narcisa Stoica si n-am gasit decat niste povestiri (irelevante, sper…) in revista Argos.
  Multzam fain.

 8. Horia says:

  M-am interesat, Eddie, probabil pe Craciun o sa ti le poti face cadou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>